FB_IMG_1651860521780

Naša priča

O nama

Impero Auto je tvrtka specijalizirana za međunarodni transport robe u Europskoj Uniji, transport automobila te unos i prodaju rabljenih vozila. Naša tvrtka posluje od 2008. godine te smo tijekom godina stekli bogato iskustvo i uspješno se pozicionirali na tržištu.

Naša glavna usluga je međunarodni transport robe unutar Europske Unije, koja se obavlja našom vlastitom voznom flotom, koju sastavljaju isključivo vozila najnovije generacije i najviših sigurnosnih standarda. Naša stručna ekipa se brine o svakom koraku transporta, od pakiranja do isporuke, te se trudimo ispuniti zahtjeve naših klijenata u najkraćem mogućem roku.

Naša tvrtka ima vrlo precizan sustav upravljanja kvalitetom koji prati sve faze poslovanja, od nabave do isporuke robe. Svoju stručnost i znanje o tržištu dokazujemo kroz kvalitetnu uslugu koju pružamo našim klijentima. Naši klijenti nam se uvijek vraćaju jer im pružamo kvalitetnu uslugu te se trudimo ispuniti njihove zahtjeve u najkraćem mogućem roku.

Impero Auto se ponosi svojim timom stručnjaka koji su dobro obučeni, fleksibilni i spremni na svaku promjenu u transportu robe. Svakom klijentu pružamo personalizirani pristup, rješavamo sve probleme i prilagođavamo se svakom zahtjevu. Naša je prednost što imamo dugogodišnje iskustvo i znanje na području međunarodnog transporta robe.